Kunsthåndværk udstilling uge 33

Kunsthåndværk udstilling uge 33

VELKOMMEN TIL UGE33 UDSTILLINGEN 2019

Tiden nærmer sig for endnu en udstilling af kunsthåndværk af højeste kvalitet. I 2019 er det nummer 16 i rækken. Rammen for udstillingen er selvfølgelig det smukke, gamle, Røde Pakhus på havnen i Hobro. Vi i UGE33 glæder os meget til at byde jer velkommen til udstillingen, med deltagelse af 36 kunsthåndværkere fra lokalområdet og mange andre egne af landet, samt en australier, repræsenteres på brochurens følgende sider.

At arrangere spændende og inspirerende udstillinger for vores trofaste publikum er målet for UGE33, og vi arbejder året rundt på denne opgave. Kendskabet til UGE33 udstillingen breder sig, og vi oplever, at de besøgende ofte kommer langvejs fra for at besøge udstillingen. Det forpligter os til hele tiden at udvikle og forny konceptet.

Fascinationen af materiale, farve, form og håndværksmæssige processer samt investering af oceaner af tid kommer til udtryk i de udstillede værker som en unik oplevelse. Ferniseringen er den 10. august kl. 11.00. Åbningstalen holdes af Susanne Sangill, Himmerlands Teater, efterfulgt af et forrygende modeshow med musikalsk ledsagelse af Replay Quartet. Ingen UGE33 udstilling uden et grønt islæt. Vi har igen i år hygget os med at plante pil, med det formål at skabe rum i udstillingen, der forstærker oplevelsen af de udstillede værker. Onsdag aften har, så længe UGE33 udstillingen har eksisteret, betydet noget helt særligt for os, og i år glæder vi os helt utroligt til at dele de oplevelser med jer, som samarbejdet med Hobro Roklub har medført.

Udstillingen i pakhuset vil være åben til kl. 21.00 med fl ere spændende kunsthåndværksaktiviteter og lodtrækning, blandt det tilstedevæ rende publikum, om 3 gavekort på henholdsvis 250, 500 og 1000 kr., som kan benyttes til køb af udstillede værker. Efterfølgende Hobro Roklubs storslåede lysregatta ”Lys i havnen” sammen med underholdning af vokalgruppen Soul Mates, vil fuldende stemningen.

Gå ikke glip af denne enestående oplevelse!
Ligeledes onsdag er der mulighed for en sejltur på fjorden med træskibet Valkyrien ført af Peter Leth og fru Lene, Hobro Værft. Afgange kl.: 16.00, 17.30 og 19.00.

Der vil i udstillingsperioden være arbejdende værksteder, hvor kunsthåndværkere vil være aktive med deres håndværk. Se nærmere herom på: www.uge33.dk Inden udstillingen lukker søndag den 18. august kl. 15.00, vil der være lodtrækning om 3×2 billetter til forpremiere på Himmerlands Teater, blandt de besøgende på afslutningstidspunktet.

Når mange mennesker mødes vokser behovet for parkeringspladser. Nu og i de kommende år vil vi medvirke til at imødekomme dette behov, ved at henvise til de nærmeste parkeringspladser som vist på kortet på brochurens bagside. En stor tak skal lyde til Mariagerfjord Kommune hvis økonomiske støtte har muliggjort, at entreen igen i år er gratis.

Læs mere her http://www.uge33.dk/

PROGRAM

Åbningstider 10. – 18. august 2019 Alle dage 11.00-17.00 Med følgende undtagelser: Onsdag til 21.00 Sidste søndag til 15.00
Lørdag den 10. August kl. 11.00 Fernisering.

Åbningstalen holdes af Susanne Sangill. Efter åbningstalen er der modeshow med præsentation af deltagende kunsthåndværkeres beklædning, strik, smykker, tasker, m.m. Mange af udstillerne vil være tilstede.

Musikken leveres af ”Replay Quartet” – et ungt lokalt band.
Tirsdag den 13. august kl 15.00 Jenny Hansen fortæller om sine gobeliner
Onsdag den 14. August Åbningstiden er forlænget til kl. 21.00
Dagen igennem byder vi på arbejdende værksteder i udstillingen, med 4 dygtige

kunsthåndværkere:
• Ib Johan Lave, viser trædrejning i vådt træ med mulighed for tynde emner • Marianne Nielsen, fl etter pil til unika kurve • Merete Stoltze, fi ltning i uld og silke • Vithard Villumsen, passioneret strik udfordring af strikkens udtryk og brug Du kan også få en sejltur med ”Valkyrien” på fjorden. Lene og Peter Leth, Hobro Værft, fører det stolte træskib.

Der er afgange kl. 16.00, 17.30 og 19.00.Kl. 20.15 trækkes der lod, blandt det tilstedeværende publikum, om 3 gavekort på henholdsvis 250, 500 og 1000 kr., som kan benyttes til køb af værker i udstillingen eller butikken.

Efter kl. 21.00, når udstillingen lukker, underholder den rytmiske vokalgruppe ”Soul Mates” udenfor Det Røde Pakhus. Umiddelbart efter Soul Mates kan du opleve ”Lys i Havnen”, en lysregatta iscenesat af Hobro Ro- og Kajakklub.

Søndag, den 18. august kl 15.00 Udstillingen lukker. Blandt de tilstedeværende, trækkes der lod om 3×2 billetter til forpremiere på Himmerlands Teater