Golf og Gourmet

Mariager Fjord har solid status som et af landets mest naturskønne områder. Mens fjorden danner sydgrænsen for Himmerland, så afgrænser den også den nordlige del af Kronjylland. Fjorden adskiller sig fra mange andre danske fjorde ved at være både dyb og lang, og med tæt skov på de stejler skråninger er Mariager Fjords skønhed udtalt på alle årstider. Fjorden udgør ganske enkelt et smukt syn såvel sommer som vinter, forår og efterår.

 

Men Mariagerfjord-området har også andet at byde på. Hele tre golfklubber bidrager til områdets rekreative muligheder. Hobro Golfklub, Mariagerfjord Golfklub og Volstrup Golfcenter har med hver deres unikke placering sat sig i bevidstheden hos tusindvis af golfinteresserede. Det er golfklubber, man ikke blot besøger én gang. Har man først oplevet spillet på en af de smukke baner, føler man sig uvægerligt draget tilbage.

Mange af de tusindvis af turister, der hver år lægger vejen forbi Mariagerfjord Kommune kommer netop for at besøge golfbanerne. Og naturligvis også for at hygge sig med god mad og vin som prikken over i’et. I den sammenhæng er de tre golfklubber gået sammen med en række ligeså kvalitetsbevidste hoteller og restauranter.

Under overskriften Golf & Gourmet er det muligt at kombinere fantastiske golfoplevelser med gourmetophold på enten Hotel Færgekroen, Hotel Amerika, Hotel bramslevgaard eller Hotel Aa Mølle.

 

En eller to overnatninger

Der er så at sige frit valg på alle hylder for de, der drager nytte af Golf & Gourmet-tilbuddet. Hvad enten man ønsker en enkelt overnatning kombineret med en runde på en af banerne eller om man vil hele vejen rundt med to overnatninger, så er Golf & Gourmet et forrygende bud på et afslappende og naturskønt golfophold ved Mariagerfjord. Vælger man én overnatning inkluderer pakken en 3-retters gourmet-menu, inklusiv stor morgenbuffet og to gange greenfee. Ved to overnatninger bydes på to gourmetmiddage, to morgenbuffeter og tre stk. greenfee-kort. Endelig omfatter de. Alle gourmetmiddage er baseret på tre retters menuer.

 

Golf i unik natur

Ikke to golfspillere er ens, og hvad enten man går efter det nemme eller det svære, så bidrager de tre baner i Golf & Gourmet med hver deres unikke bud på en god oplevelse. Hos Volstrup Golfcenter er helhedsoplevelsen i centrum med smukt anlagte huller i et varieret landskab, hvor især dyrelivet træder frem som et af stedets mange plusser. Hobro Golfklub er placeret i det kuperede terræn på nordsiden af Mariager Fjord. Udsigter over de skovklæde skråninger, der på smukkeste vis indrammer fjorden er en oplevelse, der sætter sig på nethinden og i bevidstheden hos enhver golfentusiast. Det samme gør sig gældende hos Mariagerfjord Golfklub, der utvivlsom bidrager med en af Danmarks smukkeste udsigter. Det gælder fra såvel klubhuset som fra andre steder på banen.

 

Tag over hovedet i skøn natur og charmerende bymiljøer

Er Golf & Gourmet baseret på tre af landets mest attraktive golfbaner, så er der også garanti for både charme, hygge og kvalitet på de fire beværtninger, der er danner ramme om opholdene. Såvel Hotel Færgekroen, Hotel Amerika, Hotel Bramslevgaard og Hotel Aa Mølle oser af charme. Sidstnævnte ligger lige ved fjorden med Kastbjerg å bugtende sig gennem den gamle vandmølle på ejendommen. Værelserne er nyrenoverede, lyse og rummelige og bidrager på bedste vis med tag over hovedet på et vellykket golfophold. 

 

Middagen indtages på den nærliggende Mariagerfjord Golfrestaurant. Det firestjernede Hotel Amerika ligger smukt placeret i Østerskoven ved Hobro. Hotellet er gennemrenoveret fra ende til anden, og den stilfulde indretning vidner om kvalitet i såvel serviceringen af gæsterne som i den mad der serveres. Unikt beliggende i landskabet ved Mariagerfjord. Tæt på Hobro golfbane og Hobro by.