– INDKØBSMULIGHEDERNE ER LIGE SÅ SPÆNDENDE SOM BYENS HISTORIE

Vikingerne anerkendte vigtigheden af en god placering og Hobro ligger virkelig godt med et stort opland og smukke omgivelser. Derfor er det også væsentligt for byen, at der er mange gratis p-pladser tæt på indkøbsmulighederne. Handelslivet i Hobro er præget af historien, det har genrejst sig flere gange efter brande og lignende. Derfor har handelslivet i Hobro vilje og engagement, og handlen er præget af glæde og initiativ. I dag er Hobro en moderne by, der byder på et spændende kultur og et driftigt handelsliv.

 

GÅGADEN I HOBRO

En tur op gennem gågaden i Hobro kan være en kulturel eller historisk vandring, men man kan også bare gå igennem for at købe ind. Gågaden er et roligt sted, hvor man kan købe alt fra tøj over bøger til dagligvarer. Den indbyder til en slentretur sammen med familien, hvor de små kan løbe frit og udforske. Kærestepar ses også i gågaden på jagt efter ingredienserne til en romantisk middag Føtex eller SuperBrugsen. Generelt har Hobro et godt udvalg af fødevarebutikker, og du kan finde præcis det, du har brug for. Uanset om du er økolog, vegetar, kødelsker, gourmand eller bare sulten, så kan Hobro dække dit behov.

 

DETAILBUTIKKER

Hobro har en hel del detailbutikker, hvor du kan findefinurlige og hyggelige småting. Hvis det er tøj dit hjerte begærer, ligger der adskillige tøjbutikker med stor variation i udvalget – hvad enten du er barn, ung eller voksen. Måske er du på udkig efter en gave eller noget til dig selv, i hvert fald har isenkræmmerbutikkerne i Hobro et godt udvalg. Byen har også helse- og skønhedsbutikker, og så har vi ikke en gang taget højde for de forskellige butikker, der leverer en service såsom frisør, café og lignende.

OPLEVELSER

Der er mange oplevelser i vente i Hobro. Du kan bladre gennem denne folder og finde inspiration til oplevelser og kultur, du kan udforske på egen hånd. Bies Bryghus i gågaden er også altid en god oplevelse, hvor der bliver kælet lidt for ganen både med øl og mad. Hobro er en by, der vil noget, og derfor har Hobro Handel sat et aktivitetsprogram sammen for hele kalenderåret. I sommerperioden vil tonerne fra lørdagskoncerterne live op på torvet i gågaden, så du kan slappe af og nyde musikken, sommeren og ferien med nogen du holder af og måske sende en
tanke til fortidens handelsfolk såvel som nutidens. De har sørget for gode oplevelser til dig. Se mere på www.hobro.com.