Mariagerfjord Kajak

Kajak i Danmarks smukkeste fjord

Vi forsøger at inspirere alle til en aktiv ferie og livstil på Danmarks smukkeste fjord, og vi garanterer at vores gæster får minder med hjem for livet. Vi lever og ånder for vores lille foretagende, som efterhånden har budt på 13 sæsoner med hundredvis af gæster. Mariagerfjord Kajak er placeret i Hobro direkte ved Mariager fjord og med egen badebro. Vi er et familieforetagende under mottoet: ”DER INTET – ABSOLUT INTET – DER ER HALVT SÅ GODT SOM AT RODE RUNDT I BÅDE”

 

Vi beskæftiger os primært med udlejning af: Kajak, fiskekajak, kano, fiskejoller, sejljoller, SUPs. Vi tilbyder alt fra udlejning af en enkelt båd til guidede familie- eller gruppearrangementer. Vi oplever en stigende interesse for denne form for aktiv ferie, hvor man kommer helt tæt på naturen. Alt vores udstyr er af høj kvalitet og er af kendte mærker med mange år i branchen. Vores nye tiltag til forretningen er vores flydende shelter, som var fuldt booket sidste år. Vi havde fantastisk mange besøgende, som hyggede sig i alt fra høj solskin til øsende regnvejr. 

 

Vi lever efter, at der ikke findes dårligt vejr, kun dårlig påklædning. Vi kan ikke beskrive hvor smuk solnedgangen over Hobro by er fra shelteret, hvor man kan putte sig med dyner og varm kakao, og nyde en stille stund fra hverdagens jag og stress. Derudover er der udsigt over den smukke østerskov, og hvis man er heldig kommer der en sæl forbi og siger hej. Kanogården er Mariagerfjordkajaks lille perle, hvor vi kan tilbyde overnatning til 18 personer i en lille renoveret bondegård. Kanogården har sin egen bådbro fra Skals Å og har faciliteter såsom køkken, bad, senge/køjesenge, langborde i stuen med plads til alle og brændeovn, som indbyder til hyggelige aftener.

Galleri4
Galleri1
Galleri3