Hobro Golfklub er placeret midt på ruten i den fantastiske danske natur på nordsiden af Mariager Fjord. Vælger du at gå en del af ruten efter en runde golf kan dette gøres ved at gå ned ved hul 18 af markvejen til du når fjorden og så dreje til højre ind mod Hobro. Herved får de en fantastisk gåtur ved fjorden og tilbage gennem bakkerne op til golfklubben.

Om ruten skriver Visit Mariagerfjord:

Den nye vandreture starter ved Hobro Lystbådehavn og kan klares af de fleste. Når man først lige har klaret trappen i starten af ruten, kan man puste ud på turen ud til Bramslev Bakker. Undervejs er der bænke, hvor man kan nyde landskabet og udsigterne over fjorden. I Bramslev er der gode spisemuligheder både på Hotel og Restaurant Bramslevgaard og Restaurant Bramslev Bakker, hvis man vil forkæle sig selv. Hvor udturen mest gik oppe i højderne, går turen tilbage til Hobro for det meste langs fjorden, så man kommer helt tæt på vandet.

Selve gåturen tager cirka tre timer. Ruten går på en blanding af stier, græsspor og grusveje. Der er lavet en folder om ruten, men der er også skilte med information om ruten på P-pladserne ved lystbådehavnen og i Bramslev Bakker. Undervejs er ruten skiltet med pæle og hvide markeringer, så der ikke er noget at tage fejl af.

Ruten er etableret af Mariagerfjord Kommune og Mariager Fjord Natur- og Kulturcenter. Får man lyst til mere vandring i topklasse, har Naturstyrelsen Himmerland og Rold Skov Natur- og Kulturcenter også fået certificeret en fire km lang rute i Rebild Bakker, som også byder på spektakulære naturoplevelser.