Stig Tøfting foredrag trak fuldt hus på Volstrup Golfcenter

De mange gæster, der havde sikret sig billet til foredraget med Stig Tøfting, fik sig en stor oplevelse onsdag aften på Volstrup Golfcenter. Før den veloplagte hovedperson kom på, fik alle en smagsprøve på hans livretter og køkkenet havde lavet disse til perfektion i potionsanrettede skåle og fade. Volstrup Golfcenter havde spurgt Stig Tøfting til hans livretter og mange af disse var kommet på buffetmenuen. Stegt kylling, tartelet, rejecocktail og bøfsandwich var blandt favoritterne.

Selve foredraget var uden filter og Stig Tøfting kom med masser af anekdoter og skarpe historier fra en lang fodboldkarriere. De bump livet har budt ham både på banen og ude i samfundet blev vendt med humor og en til tider ganske stor portion selvironi. Publikum fik virkelig et indblik i hvad fodboldverdenen også kan indeholde og der blev grinet en hel del undervejs.

Eventen blev afviklet i den store hal der til dagligt huser indendørs centret. Flot borddækning og go akustik var med til at skabe en hyggelig stemning trods en fyldt hal.

Om Stig Tøfting

Stig Tøfting, har efterladt sit markante præg på fodboldverdenen med sin imponerende karriere. Positioneret som midtbanespiller, blev Tøfting kendt for sin aggressive spillestil og dedikation på banen. Han indledte sin professionelle karriere i Aarhus GF (AGF) i 1988, og efterfølgende tog han til Tyskland for at spille for Hamburger SV fra 1995 til 1997.

På internationalt plan repræsenterede Tøfting Danmark, og han startede på det danske landshold i 1993. Han spillede en nøglerolle på holdet i de efterfølgende år. Efter hans tid i Tyskland vendte han tilbage til AGF, hvor han spillede fra 1997 til 2000. En kort periode tilbragte han også i England, hvor han spillede for Bolton Wanderers fra 2000 til 2002, før han afsluttede sin aktive karriere i AGF i 2003.

Efter sin spillerkarriere har Tøfting også været engageret i fodboldverdenen som træner og kommentator. Samlet set efterlod Stig Tøfting et betydningsfuldt aftryk på dansk fodbold med sin energiske og hårde spillestil, og hans bidrag vil forblive en del af fodboldhistorien.