Verdenskortet er en lille udgave af Verden der, i årene 1944-1969, blev bygget ved håndkraft. Verdenskortet ligger ved Klejtrup sø, med alle Verdensdele placeret som små øer i vandet og hvor man kan hoppe fra kontinent til kontinent. På Verdenskortet kan man se alle landes flag og opleve hele verden bredt ud for sine fødder. Man kan se bjergkæder, ørkener, floder og en del større grænser. 
 
Invitér din familie på en tur Verden rundt på gåben og vandr igennem Australien, se på udsigten fra Rusland og hold pause i Sahara. Børn kan sejle på Stillehavet i små sejlbåde mens mor og far nyder en kop kaffe på terrassen.
Udover Verdenskortet indeholder vores park også søde klappedyr, hoppepuder, minigolf, labyrint, skattejagt, udsigtspost, lyttepost, stylter, gamle lege og meget mere. Du finder også en sjov souvenirbutik ved siden af vores hyggelige café med udsigt til hele verden. Kort sagt, alt der skal til for at have den perfekte dag med familien.
 
Alle dele er målfaste og 27 cm på vores verdenskort svarer til 1 breddegrad (111 km). Kortet måler 45×90 m.
For bedre at se den rette afstand mellem landene er den nordlige halvkugle markeret 2 steder,da en rund kugle er vanskelig at flade ud.
Ækvator er markeret med røde pæle.
Billede-selskab-glaspavillon-1
Verdenskortet-ca.-1987
Sørensminde-mødehus-Verdenskortet